SPOTKAJ SIĘ Z NAMI I POZNAJ

ZASADY WSPÓŁPRACY

Sprawdź, jak współpracujemy z partnerami 

SPOTKAJ SIĘ Z NAMI I POZNAJ

ZASADY WSPÓŁPRACY

Sprawdź, jak współpracujemy z partnerami 

Zasady nawiązania współpracy

Na tym etapie jeszcze nie musisz podejmować ostatecznej decyzji o nawiązaniu współpracy. Na początku podpisujemy umowę przedwstępną, co pozwala nam przejść do dalszych prac nad budowaniem współpracy franczyzowej – umowa jest niezbędna, byśmy mogli podzielić się z Tobą dalszymi informacjami na temat naszego modelu biznesowego. 

Po jej podpisaniu przechodzimy do kolejnego etapu, jakim jest biznes plan ukierunkowany na pączkarnię w Twojej lokalizacji oraz przeprowadzenie szczegółowej analizy biznesowej. Musimy sprawdzić, czy nasza współpraca ma szanse finansowego powodzenia i jest to bardzo ważne dla obu stron. 

Co ważne, na tym etapie służymy Ci radą i wyjaśnieniem, ponieważ wiemy, że możesz mieć nadal wiele pytań odnośnie prowadzenia punktu Pączkarni Manufaktura. Zależy nam też, aby nasi partnerzy świadomie podejmowali decyzję o wspólnym biznesie.

Tak, zakładamy pączkarnię!

Gdy mamy już wszystkie dane z analiz, a ich wynik jest pozytywny, możemy podpisać umowę franczyzową i dokonać ostatecznych formalności, po których przystępujemy do tworzenia punktu z pączkami. Służymy Ci naszym doświadczeniem, radą i aktywną pomocą.

W czym Ci doradzamy?

  • tworzenie binesplanu
  • poszukiwania punktu lokalowego
  • dokumentacja dla urzędów: projekt architektoniczny wnętrza i plan budowy/remontu

Dostarczamy także maszyny, które są wymagane, by móc produkować i wypiekać pączki, a także wszelkie urządzenia, które standardowo funkcjonują w naszych lokalach.

Ile to trwa?

Odpowiedź na to pytanie nie jest jednoznaczna, ponieważ w grę wchodzi wiele czynników, jak choćby przystosowanie lokalu, który wybierzesz. Praktyka pokazuje, że minimalny czas potrzebny na otwarcie punktu to miesiąc, a przeciętnie trzeba liczyć się z okresem dwóch miesięcy. 

Szkolimy Cię!

Dzielimy się naszym doświadczeniem tak w prowadzeniu biznesu, jak i w pracach cukierniczych i zapewniamy możliwość rozwoju i zdobycia wiedzy niezbędnej do tego, by prowadzić pączkarnię. Dlatego też certyfikujemy każdego franczyzobiorcę.

Wyróżniamy trzy rodzaje szkoleń. Pierwszy odbywa się na samym początku, w okresie, gdy pączkarnia powstaje, i polega na przekazaniu informacji na temat prowadzenia Pączkarni Manufaktura oraz pomocy i nadzorze nad uruchomieniem lokalu.

Drugi typ szkolenia to szkolenie dla Ciebie i Twoich pracowników, byście mogli bez przeszkód realizować procedury związane z tworzeniem i wypiekiem pączków oraz obsługą klientów Pączkarni Manufaktura.

Trzeci typ szkolenia to stałe doskonalenie naszych franczyzobiorców, intensywnie prowadzone w pierwszych miesiącach funkcjonowania pączkarni i ukierunkowane na szlifowanie dotychczas zdobytych umiejętności.

Dla tych, którzy chcą dzielić z nami słodką pasję, mamy propozycję:
ZOSTAŃ NASZYM PARTNEREM BIZNESOWYM

FRANCZYZA
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google